U heeft 0% van deze enquête ingevuld
Waarschuwing: JavaScript is uitgeschakeld in uw browser. Hierdoor kunt u mogelijk niet alle vragen in deze enquête beantwoorden. Controleer de instellingen van uw browser.

DIT IS EEN VOORBEELDPAGINA - bakkersonderzoek v.5

Dit is een testpagina. Wilt u een onderzoek werkelijk invullen voor uw bakker? Ga dan naar bakkersonderzoek.nl en zoek uw bakker in het zoekveld.

 

Beste klant,

Wij proberen onze producten en dienstverlening telkens te verbeteren. Wij willen u vragen om uw mening te geven via onderstaande vragen. U kunt volledig anoniem deelnemen aan het onderzoek. Dit neemt slechts 5 minuten tijd in beslag. Aan het einde van het onderzoek  krijgt u een code die recht geeft op 25% korting op 1 product naar keuze in onze winkel. Voorwaarden: Niet geldig  in combinatie met andere acties of in combinatie met bestelproducten. 1 code te gebruiken per deelnemer.

Bij voorbaat hartelijk dank voor uw deelname. Bij vragen gemarkeerd met een rood sterretje is het geven van een antwoord verplicht.

Er zijn 27 vragen in deze enquête.
Deze enquête wordt anoniem afgenomen.

De gegevens die worden vastgelegd bevatten geen gegevens die tot u zijn te herleiden. Behalve als er in een vraag naar is gevraagd.

Als u een toegangscode heeft gebruikt om deze enquête in te vullen, dan verzekeren wij u dat deze toegangscode niet bij uw ingevulde gegevens wordt opgeslagen. Het wordt in een aparte database opgeslagen en het wordt alleen gebruikt om aan te geven of u de enquête wel of niet helemaal heeft ingevuld. De toegangscodes kunnen niet worden gecombineerd met uw ingevulde gegevens.